Syvempää apua ja tukea – Noidan vastaanotto

Seuraa sisäisen viisautesi ja sydämesi kutsumusta. Uskalla säteillä omaa maagista voimaasi ja tulla siksi mitä jo olet. Opi tuntemaan maaginen potentiaalisi, oma sisäinen noitasi ja omat henkiset lahjasi.

 

Noidan vastaanotto on sinulle, jos sinä:

  • Elät henkistä elämää, mutta koet että paloja omasta voimastasi on kadoksissa
  • Olet avautumassa henkisellä polulla.
  • Noituus, magia ja oma voimasi kiinnostavat, mutta et oikein tiedä mistä aloittaa.
  • Yhteys vanhoihin jumaliin kiinnostaa ja vetää sinua. Et vain ole varma, keneen heistä olisi viisainta ottaa yhteyttä, miten se tapahtuu, tai miten suhdetta jumaliin voi rakentaa ja ylläpitää.
  • Haluat tietää, kuka tai ketkä vanhoista jumalista olisi sinulle sopiva henkiseksi oppaaksi ja suojelijaksi omalla maagisella polullasi.
  • Et tunne oikein ketään, kenen kanssa keskustella noidan polusta ja magian harjoittamisesta turvallisesti, parantavassa ja luottamuksellisessa ilmapiirissä.
  • Et uskalla astua täysin sisään omaan voimaasi. Sinulta voi puuttua itsevarmuutta, saatat epäillä omia kykyjäsi, saamaasi kutsua astua syvemmin sisään omaan maagiseen voimaasi.
  • Sinulla voi myös olla menneistä elämistä jääneitä noitavainojen traumoja eli noidan haavoja, jotka estävät sinua käyttämästä kaikkia kykyjäsi tässä elämässä.
  • Kaipaat ohjausta ja tukea oman alkavan noidan polkusi tueksi.
  • Olet kulkenut jo jonkin aikaa noidan polulla, mutta kaipaat vahvistuksia eri asioille tai kokeneemman noitakumppanin tukea ja neuvoja.

 

Kun sinut on henkimaailman taholta ohjattu sivuilleni ja tämän tekstin lukemisen pariin, olet ehkä elänyt tähän asti elämää, jossa omaa maagista puoltasi ei ole tuettu.

Olet saattanut kärsiä noitavainojen jättämistä traumoista, eli noidan haavoista.

Omaa taianomaista olemuspuoltasi ja sisäistä noitaasi on saatettu pilkata, lytätä ja tuomita toisten ihmisten taholta. Sinulle on ehkä naurettu tai sanottu, että magiaan tai noidan kykyihin uskominen on silkkaa hölynpölyä.

Sinua on ehkä peloteltu ajatuksella, että noidat tekevät tekoja, jotka eivät tule puhtaasta valosta ja rakkaudesta, vaan ovat pikemminkin pimeitä, pahoja tai epätervettä henkisyyttä.

Nämä piilossa olleet haavat, pelottelut ja tuen puute ovat vieneet sinut luomaan itsellesi elämää, jossa piilotat omaa taianomaista puoltasi, epäilet omaa noidan kutsuasi ja maagisia lahjojasi, etkä sen takia ole koskaan päässyt astumaan täysin sisään omaan voimaasi.

Tällä tavoin olet pitänyt turvassa pysymistä elämäsi etusijalla ja välttänyt sillä uhan joutua tuomituksi, vainotuksi tai pilkan kohteeksi. Mutta samalla olet tuntenut, että jokin puoli elämässäsi on kadoksissa, paloja omasta voimastasi puuttuu ja tunnet, että et ole astunut täysin sisään siihen potentiaaliin ja luomisen voimaan, joka sinä jo olet.

Ennen kuin jatkat edes tämän tekstin lukemista eteenpäin, taputa itseäsi olalle. Juhli itseäsi. Ole itsestäsi ylpeä. Olet tehnyt jo suuren työn itsesi eteen ryhtymällä etsimään apua ja vastauksia.

Noidan vastaanotto on juuri sinua varten. Ihan jokainen ihminen, joka kärsii näistä piilotetuista haavoista, jonka oma voima ja täysi potentiaali on kadoksissa, on tervetullut tähän luomaani ja ylläpitämääni suojattuun, pyhään parantumisen tilaan.

Jos olet tätä lukiessasi kokenut edes pientäkään sisäistä kaipausta, innostusta, mielenkiintoa tai koti-ikävää, tämä palvelu on todellakin sinua varten!

NOIDAN VASTAANOTTO

90 minuutin istunto kanssani pyhässä parantumisen tilassa, zoomin välityksellä

Oman suojelusjumalattaresi ja/tai jumalasi kanavointi

Opastusta omaan tilanteeseesi ja vastauksia kysymyksiisi riimuja, oraakkeli- ja tarotkortteja työvälineinä käyttäen

kanavoituja henkimaailman viestejä, välähdyksiä menneistä elämistä, mitä sinulle halutaankin henkimaailman taholta kertoa oman tilanteesi tueksi tässä hetkessä

Energiahoitoa, energioiden puhdistusta tai energioiden muuntamista oman tilanteesi ja tarpeidesi mukaan

Opastusta omalle noidan polulle, syvemmälle omaan maagiseen potentiaaliisi

Henkilökohtainen, tilanteestasi ja tarpeistasi käsin tehty maaginen voimapussukka, joka postitetaan sinulle kotiin jälkikäteen.

Istunto nauhoitetaan, saat nauhoituksen käyttöösi niin pitkäksi aikaa kuin tahdot

HINTA

130€

3×44€

6x 22€

Noidan vastaanotolla

Huomioithan, että noidan vastaanotto on 90 minuutin mittainen, hyvin voimakas ja syvälle menevä tapa työskennellä kanssani.

Istumme yhdessä pyhässä, suojatussa ja parantavassa tilassa, minun toimiessani kanavana ja siltana sinun ja henkimaailman välissä. Kutsun aina tähän tilaan ilmansuuntien pyhät elementaalit, luonnonhenget ja suojelevat jumalattaret ja jumalat mukaan, sekä suojaan tilan kuten olen oppinut sen tekemään, opiskeltuani itse näitä asioita noin 20 vuoden ajan.

Tässä pyhässä parantumisen tilassa voit tulla syvemmin ja ehjemmin omaksi itseksi. Voit saada varmuutta ja itseluottamusta oman polkusi luomiseen ja oman sydämesi kutsun seuraamiseen.

Tässä tilassa sinulla on lupa olla täysin avoin ja rehellinen omista ajatuksistasi, tunteistasi ja epävarmuuksistasi.

Voit tulla tietoiseksi sekä menneiden elämien traumaattisista noidan haavoistasi, että myös henkisistä kyvyistäsi, lahjoistasi ja potentiaalistasi tässä elämässä. Saat minulta tukea ja apua niin traumojen parantamiseen energiantyön kautta, kuin oman potentiaalisi ja lahjojesi syvempään käyttöön ottoon.

Jumalien, luonnonhenkien ja elementaalien kanssa työskentely on minulle keskeinen osa omaa polkuani. Tässä istunnossa voin kanavoida sinulle tietoja jumalista, luonnonhengistä ja elementaaleista, jotka tahtovat sinuun yhteyden ja antaa neuvoja, miten lähteä avaamaan tätä yhteyttä turvallisesti oman pyhän aikataulusi mukaisesti. Näin opit miten luot itse oman vahvan suhteen henkimaailmaan.

Istunnon jälkeen avattu yhteys lähtee syvenemään kauniilla tavalla sinun omassa tahdissasi, sen mukaan miten itse panostat aikaa, energiaa ja työtä suhteiden syventämiseen ja vahvistamiseen.

Istunnossa käytän apuna myös omaa kykyäni kanavoida viestejä henkimaailmalta. Työvälineinäni voi toimia riimut, tarot- ja oraakkeli kortit, mutta myös suora puhuttu kanavointi ja tiedot, joita minulle annetaan henkimaailmasta sinun korkeimmaksi parhaaksesi, omaan ainutlaatuiseen tilanteeseesi sopivasti.

Saan sinulle todennäköisesti viestejä omilta suojelusjumaliltasi, henkimaailmalta ja mahdollisesti esi-isä linjastasi.

Istunto voi sisältää myös energia hoitoa, puhdistusta, tasapainotusta tai muuntamista.

Kanavoin sinulle siis täysin vapaasti eri työmuotoja käyttäen. Viestinvälittäjänä kunnioitan kaikkea informaatiota, jota sinulle annetaan. Tämä on tärkeää pitää mielessä, sillä joskus se mitä sinä itse haluat kuulla viestinä ja se mitä sinun tarvitsee kuulla ovat kaksi täysin eri asiaa.

Halutessasi voin myös opettaa sinulle konkreettisesti magian harjoittamista ja neuvoa seuraavia askeleita eteenpäin omalla noidan polullasi.

Tässä istunnossa olen siis täysin vain ja ainoastaan sinun ainutlaatuista tilannettasi, kysymyksiäsi ja tarpeitasi varten!

 

Ota yhteyttä, niin varataan sinulle aika noidan vastaanotolle

Maksu

Tilaa uutiskirje

Ennen noidan vastaanoton ajanvarausta huomioi ystävällisesti, että vastaanotto ei koskaan korvaa lääkärin hoitoa, auktorisoidun psykologin tai psykoterapeutin vastaanottoa tai muuta valvottua terveydenhuollon hoitoa, apua tai neuvontaa. Vastaanotolle ei ole nyt oikea hetki, jos sinulla on elämässä menossa vakava kriisi tai akuutti traumaattinen tilanne.