Kaarneen kutsu

 


Vanhasta pohjoisen maailmankuvasta ammentavaa maagista perinnettä moderneilla mausteilla.

Tervetuloa kotiin.

 

Anna

 

 

Yrityksen takana olen minä, Anna Alaviuhkola.

Minä olen noita, jolla on syvä suhde haltijoihin, vanhaan pohjoisen maailmankuvaan, riimuihin, yrtteihin, kiviin  ja kirjoittamiseen. Harjoitan shamanismia ja shamanistisia tekniikoita.

Olen opiskellut ja kerännyt tietoa näistä asioista vähän päälle 20 vuotta eri opettajien johdolla, kursseilla ja kirjoista itse opiskellen.

Koulutukseltani olen mielenterveystyöhön suuntautunut lähihoitaja ja sanataideohjaaja. Valmistun luonto-ohjaajaksi Stadin Ammattiopistosta keväällä 2024.

Leipätyön rinnalla mukanani on koko elämän kulkenut tarinoiden ja mielikuvituksen lumous. Rakastan lukemista ja olen kirjoittanut niin kauan kuin olen kirjoittaa osannut. Minulla on julkaistuna yksi aikuisten fantasiaromaani ja seuraava on työn alla.

Muina olellisina tietoina minusta kerrottakoon, että rakastan hyvää kahvia, pelkään korkeita paikkoja ja unelmoin salaa kuukausien mittaisesta junamatkasta kiertueelle läpi kaikkien Europpan vanhojen kulttuurikaupunkien.

APUA JA TUKEA SINULLE

Jokainen tekemäni tulkinta on sinulle henkilökohtainen, rakkauden täyteinen ja aito viesti valomaailmasta.

Tulkinnoissa käytetään tarotkortteja, oraakkelikortteja ja riimuja.

Palutteita aiemmista tulkinnoista

 • Lämmin kiitos tulkinnasta, tuntui omalta ja meni hyvin syvälle sieluun ja kehoon. Kiitos juurevasta tavastasi puhua ja olla.
 • Iso kiitos osu ja uppos meni juuri niin kuin pitikin.
 • Kiitos kovasti, tämä lohduttaa kun kuuntelen ja katson kauniita kortteja…
 • Kiitos paljon tästä tulkinnastasi, Anu Rakkaudentähdestä suositteli videoitasi ja tämä resonoi kyllä hyvin vahvasti. Riimut myös kiinnostaa, vaikka en niistä kauheasti tiedäkkään.
 • Kiitos tulkinnasta, tuntui todella vahvasti sydämessä, että tämä on totta! Kiitos, kiitos, kiitos!
 • Sain tulkinnastasi paljon toivo
 • Kiitos Anna! Tosi huikee tulkinta ja sain paljon energiaa ja voimaa tästä. Alussa kun oli tulikortti niin tiesin, että tälle Oinaalle tulee viestiä joista kannattaa napata kiinni. Olet kyllä uskomaton tulkitsija.

Henkimaailman apu ei saa olla vain rahasta kiinni. Siksi tulkinnat alkaen 7€

 

Noidan vastaanotto on sinulle, jos sinä:

 • Elät henkistä elämää, mutta koet että paloja omasta voimastasi on kadoksissa
 • Olet avautumassa henkisellä polulla.
 • Noituus, magia ja oma voimasi kiinnostavat, mutta et oikein tiedä mistä aloittaa.
 • Yhteys vanhoihin jumaliin kiinnostaa ja vetää sinua. Et vain ole varma, keneen heistä olisi viisainta ottaa yhteyttä, miten se tapahtuu, tai miten suhdetta jumaliin voi rakentaa ja ylläpitää.
 • Haluat tietää, kuka tai ketkä vanhoista jumalista olisi sinulle sopiva henkiseksi oppaaksi ja suojelijaksi omalla maagisella polullasi.
 • Et tunne oikein ketään, kenen kanssa keskustella noidan polusta ja magian harjoittamisesta turvallisesti, parantavassa ja luottamuksellisessa ilmapiirissä.
 • Et uskalla astua täysin sisään omaan voimaasi. Sinulta voi puuttua itsevarmuutta, saatat epäillä omia kykyjäsi, saamaasi kutsua astua syvemmin sisään omaan maagiseen voimaasi.
 • Sinulla voi myös olla menneistä elämistä jääneitä noitavainojen traumoja eli noidan haavoja, jotka estävät sinua käyttämästä kaikkia kykyjäsi tässä elämässä.
 • Kaipaat ohjausta ja tukea oman alkavan noidan polkusi tueksi.
 • Olet kulkenut jo jonkin aikaa noidan polulla, mutta kaipaat vahvistuksia eri asioille tai kokeneemman noitakumppanin tukea ja neuvoja.

Käy katsomassa tulkintoja You Tubessa

Villiyrtit
Riimut
Vanhat Jumalat
Magia

Riimuista vähän enemmän?

Katso ilmainen You Tuben live Stream sarja

 

Noidan polku on omassa itsessämme virtaavan villin ja vapaan elämänvoiman tietoista tuntemista. Magia on keino säädellä ja kohdentaa tätä voimaa. Magia ei ole hyvää tai pahaa, mustaa tai valkoista. Se vain on. Noitien, noidan polun tai magian pelkääminen on pohjimmiltaan oman villin, kahlitsemattoman ja vapaan elinvoimansa pelkäämistä, pelkoa astua täysin sisään siihen tietoisuuteen, valoon ja voimaan, joka sinä jo olet.

– Anna Alaviuhkola –

Olipa sinulla sitten kysyttävää tulkinnoista, riimuista, magiasta tai pohjoisen vanhasta maailmankuvasta, olen täällä sinua varten. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella jo tänään.

Sähköposti

kaarneenkutsu@gmail.com

y-tunnus

2921421-3

Seuraa minua muualla somessa